×
Domov
Proizvodi
Storitve
Tehnologija
Reference
Podjetje
Novice
Kontakt

Predstavitev podjetja

Smo družinsko podjetje Pohištvo Iskra, eno večjih proizvajalcev pohištva po naročilu v Sloveniji.

Naše poslanstvo je strokoven, prijazen in pozitiven način dela, da storimo vse, kar je v naši moči in s tem izpolnimo želje in pričakovanja naših zvestih kupcev in nasploh vseh ljudi, s katerimi se srečujemo pri delu. To je način dela, ki pripelje do rezultata, ki ga želimo – visoko kvalitetnega in najzahtevnejšega pohištva, ki ga nudimo svojim kupcem.

50
let odličnosti
6000
m2 prostorov
50 +
zaposlenih

Začetki podjetja segajo v leto 1968, ko je ustanovitelj Janez Iskra s svojim bratom začel z mizarstvom v domači hiši v Medvodah. Od majhne delavnice v garaži in dveh zaposlenih, je obrt skozi leta prešla v obliko d.o.o. in nastala je blagovna znamka Pohištvo Iskra, ki danes deluje na 6000 m2 v Preski pri Medvodah in zaposluje preko 50 ljudi. Prvi izdelki so bili pretežno stanovanjska oprema ter oprema za kegljišča, kasneje pa se podjetje začne usmerjati v izdelavo opreme najzahtevnejših ambientov po naročilu.

Proizvodnja podjetja je tako še danes, po skoraj 50 letih obstoja, specializirana za izdelavo najzahtevnejšega pohištva za opremo hotelov, bank, casinojev, reprezentančnih prostorov ter druge opreme po naročilu, o čemer pričajo tudi reference podjetja. Podjetje se iz leta v leto razvija in vlaga v novo, najsodobnejšo opremo. Le z nenehnim izboljševanjem, natančnostjo in strmenjem k popolnosti lahko podjetje izdeluje tako zahtevno in visoko kvalitetno pohištvo najvišjega razreda.