×
Domov
Proizvodi
Storitve
Tehnologija
Reference
Podjetje
Novice
Kontakt

- Hoteli


Vsak hotel je zgodba zase… in pohištvo, ki ga izdelamo pri nas, je narejeno, da tej zgodbi vdahne življenje… in tako prostori zaživijo… in gostje se počutijo kot doma.GALERIJA
hoteli
banke

- Banke


Banke potrebujejo zaupanje svojih strank, ki ga pridobijo s svojim delom. Seveda pa so pomembni tudi prostori, v katerih se bančništvo odvija. Tako svoj del prispevamo tudi mi in z našim pohištvom ustvarimo take ambiente, v katerih se odraža kvaliteta dela, ki ustvarja dobre poslovne odnose.


GALERIJA

- Oprema ladij


Notranjost turističnih ladij mora združevati več ambientov…naše pohištvo to omogoča…spalne kabine dajejo občutek doma, v jedilnicah se vonja lepota lesa in hrane in v ostalih salonih se odvijajo dogodki za človeško dušo in telo…na našem pohištvu. Ljudje doživijo svet v malem….in odidejo Veliki…


GALERIJA
oprema ladij
poslovni prostori

- Poslovni prostori


V poslovnih prostorih se odvijajo in sprejemajo najpomembnejše poslovne odločitve, hkrati pa se mnogokrat stkejo nova prijateljstva. Pohištvo, ki ga izdelamo, tako odraža moč, hkrati pa tudi toplino in dobrodošlico vsakomur, ki vstopi v ta prostor.


GALERIJA

- Oprema prodajnih salonov


Prodaja pomeni živahnost in nenehno spreminjanje… In temu prilagodimo tudi naše pohištvo, tako da se v njem odraža dejavnost prodajalca, ki kupcu vzbudi prijetne občutke in dobro osnovo za sodelovanje.


GALERIJA
oprema prodajnih salonov
pohištvo po naročilu

- Pohištvo po naročilu


Naše vodilo je, da ustrežemo željam vsakega kupca. Zato mu prisluhnemo in se potrudimo, da izdelamo unikatno pohištvo – prav takega, ki ga je kupec sanjal in snoval v svoji glavi.. In tako mu izpolnimo te sanje, ki postanejo resničnost….


GALERIJA